Attraktive boliger til seniorer og store som små familier

De 84 nye, attraktive boliger opdeles i lejligheder, hvor man kan vælge den størrelse bolig (fra 56 – 136 kvm.), der passer bedst til den person/familie, man er. Alle boligerne får et let og lyst interiør, hvor arkitekten har lagt vægt på optimal udnyttelse af hver eneste kvadratmeter med gode fleksible indretningsmuligheder.

Beboerne får enten en lille terrasse eller altan/fransk altan, hvor privatlivet kan nydes i trygge og rare rammer, hvis man ikke lige foretrækker fællesskabets glæder lige udenfor døren på de grønne områder.

P-plads
Som beboer eller gæst i Nymarkshaven kan du benytte de nye og fælles parkeringspladser, som tilhører boligområdet. Der bliver etableret fælles parkeringsareal ved begge etaper.

Der hører depotrum med til lejlighederne, ligesom der etableres ladestandere.

Perfekt beliggenhed
Beliggenheden er også et ekstra plus. Tæt på Brugsen, Netto, et apotek, daginstitutionen Valhalla, det kommende lægecenter og kun 1 km til både børnehave og skole. Indenfor en radius på ca. 1.500 meter har beboerne også både Østerstrand med den populære runde badebro, gågaden, togstationen og sygehuset.